0

staub

Egy kis történelem

A Staub családi vállalkozásként kezdte meg működését, 1892-ben indította el konyhai üzletként Francis Staub nagyapja, Auguste Waldner, Elzászban, Franciaország. Rövid kaland után a karizmatikus Francis úgy dönt, hogy a családi vállalkozás átvételével megváltoztatja hivatását. 1974-ben öntöttvas gyárat vásárol és megszületett a Staub főzési lehetőség. A cég növekedésétől függően új felvásárlásait végezte. Most már több mint harminc évvel ezelőtt a cég vitathatatlan vezetője Franciaországban az öntöttvas edények piacán.

A Staub a világ legnagyobb séfek, köztük Paul Bocuse (a leghíresebb francia séf) referencia márkák közé tartozik. Ők a Staub termékeket nemcsak a konyhában használják, hanem tálaláshoz is, ez a legjobb minőséget mutatja. A tökéletes gyártásnak köszönhetően, amely a technológiával van egyesítve, a hagyomány és a modern kombinációjának köszönhetően a Staub Franciaországban és világ szerte az igazi iránypont.

staub

Kiváló minőségű anyagok..
A Staub termékek kiváló minőségű és speciális öntöttvasból készülnek, megnövelt karcolás és csorbulás ellenállással. Az edények nagyon könnyen tisztíthatók és tartósak.
Az általuk használt anyagok miatt megtartják hőmérsékletüket és hosszú ideig melegen tartják az ételt.

staub

Speciális fedelek
A Staub innovatív technológiát fejlesztett ki a Cocotte főzőedények fedelének gyártására. A felületük sima és a belső oldalán kis kiemelkedések vannak, így biztosítva a páratartalmat. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az edény belsejében "eső" hatás alakul ki, amely fokozza az aromákat és megkönnyíti a főzési folyamatot.

staub

Modern technológiák
Az edények belseje a Staub által kifejlesztett matt fekete zománc réteg egy speciális technológiával rendelkezik, amely előnyöket nyújt a főzési technikákban, mint a párolás, a sütés vagy a karamellizáció. A főzés során használt olajok (zsírok) behatolnak a matt zománc pórusaiba, és sima természetes tapadásmentes felületet hoznak létre. Ezért a Staub edények egyre jobbak lesznek az évek során, amikor használják őket.
Az edény külső részén legalább 2-3 réteg speciális zománc van, amely a speciális öntöttvassal együtt optimális hő elosztást biztosít az edény teljes felületén.
A Staub termékeket bármilyen típusú hőforráson lehet használni, beleértve az indukciós főzőlapot is, majd közvetlenül az asztalra lehet helyezni. Ideálisak a professzionális szakácsok és a kezdők számára is, akik érdekeltek a finom és az egészséges ételek előnyeinek felfedezésére.

Hagyomány és modernizmus

Francis Staub jelenleg is közvetlenül részt vesz minden egyes termékcsalád tervezésében és létrehozásában. Hosszú tervezési és tesztelési folyamat után minden tervezett elemre szabadalmat kapunk. A gyártás során minden öntöttvas darabhoz homokformát készítenek, amelyet ezután megsemmisítenek, így minden Staub termék egyedi.
2008 júniusában Staub csatlakozott a ZWILLING J.A. Henckels csoporthoz.

A Staub 50 országban van forgalmazva Európában, Japánban, Kínában és Észak-Amerikában.

Származási helye: Franciaország.
Életre szóló garancia.
Kattintson ide a Staub termékek megtekintéséhez.

staub