Leírás
PRIMUL száraz rozé bor – limitált kiadás – mennyiség 0,75L.
Szőlőfajták: Busuioaca de Bohotin és Pinot Noir keveréke.
Alkoholtartalom: 12,5 %.
Tálalási hőmérséklet: 6 – 10 °C.
Bor és gasztronómia: előételként (vagy étel nélkül), halakhoz, tenger gyümölcseihez, friss sajtokhoz, csirke- vagy pulykaételekhez illik tökéletesen.
*gyártotta és palackozta Domeniile Averesti
Emlékszik a nyári esők hűvös frissességére, a virágzó rózsák illatára vagy a szárított bazsalikom illatára a régi vidéki házak bejárati ajtajában? Emlékszik még a zamatos májusi cseresznye, az erdei szamóca vagy a friss eper ízére? Mindezeket az ízeket és érzéseket felfedezheti Primul rozé borban.
A hagyományos Busuioaca és Pinot Noir kombinációja ezt a rozé bort a nyár érzéki utazásává alakítja. Habár Románia egy hűvös éghajlati területén, Husiban született, frissességet, eleganciát és egyensúlyt nyújt a jól meghatározott ízek között.