KÉSZPÉNZ-VISSZATÉRÍTÉS MINDEN ONLINE ÉS BOLTI VÁSÁRLÁS UTÁN (OKTÓBER 14-20)*.
„ Simply delightful ” – ez a szlogenje a francia Emile Henry márka „Delight” kollekciójának. Ez a kollekció a hagyományos főzés szerelmeseinek mutatja be a különleges és modern technológiával kiváló minőségű kerámiából készült cocotte és tajine edénysorozatot, amely bármilyen főzési stílushoz tökéletesen illeszkedik, és különféle receptek elkészítésére használható.
Az ebbe a sorozatba tartozó edényekkel a kerámia edényekkel szemben a legigényesebb szakácsok minden követelményét teljesítheti, de akár az azonos anyagból készült hagyományos edényekre vonatkozó határokat is túllépheti.
Ez az új típusú, a "state-of-the-art" technológiával előállított, továbbfejlesztett kerámia olyan előnyökkel járhat, amelyeket eddig a főzés művészetében lehetett elérni teljesen más anyagok, például öntöttvas felhasználásával.
Bár számos előnnyel jár, ez a kerámiatípus sokkal könnyebb, így az edényeket gyorsabban kezelhetik a szakácsok, akik rendelkeznek tapasztalattal vagy anélkül.
A reakciókészség és a hővisszatartás két további előny, amelyet ezek az innovatív edények biztosítanak, és sokféle főzési módot tesznek lehetővé, a barnítástól a pirításig. A lángra tett edények egy pillanat alatt felforrósodnak, és a hő egyenletesen oszlik el. A magas hőmérséklet gyorsan csökken a hőforrás kikapcsolása után, de a tálalás során melegen tartja a bent lévő ételeket.
Hihetetlen hőállóságuk viszont biztosítja az átmenetet a magas hőmérsékletről az alacsonyra anélkül, hogy az edény megsérülne.
A kerámiát bevonó matt fekete zománc nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz neki, hanem rendkívül hasznos is, sikeresen ellenáll az esetleges karcolásoknak, amelyeket fém főzőedények okozhatnak az érzékeny anyagokból készült edények felületén. mint kerámia.
A cocotte edények fedelét kiemelkedések látják el, amelyek elősegítik a levek elpárolgásából származó gőzök jó keringését. lédús ételek főzése. A fedők tökéletes zárást is biztosítanak anélkül, hogy kiengednék a gőzt, így az ételek puhák, lédúsak és ízekkel teliek maradnak.