Leírás
Demeyere multifunckinális serpenyő, átmérője 24 cm, 3 mm vastagságú 7-Ply anyagból, matt felületű, 2 hegesztett 18/10-es inox fogantyúval.
Az edény fala belülről kifele az alábbi rétegekből áll: egy legbelső 18/10-es rozsdamentes acélréteg, ezt követi 2 réteg vastagabb alumínium réteg, az alumíniumréteg közt van egy középső alumíniumötvözet, majd 3 speciális TRIPLINDUC ® ötvözet az edény külső falán. Az edény külső felülete SILVINOX® technológiával kidolgozott.
Garancia 10 év.
A mai konyhai környezetet az egyszerűség, az elkészítés gyorsasága és a sokoldalúság jellemzi. A sokoldalúan felhasználható konyhai eszközök létfontosságúak, jelentőségüket gyakran alulértékelik.
A Demeyere multifunkcionális serpenyő valószínűleg a piacon kapható egyik legsokoldalúbb főzőeszköz, hiszen benne minden főzési eljárást alkalmazhat, zsiradék nélkül grillezhet, főzhet és süthet. Magas fedővel kombinálva sültek, csirke és egyéb nagyobb méretű hús elkészítésére is alkalmas. A nagyobb átmérőjű változat (32 cm) Paella serpenyőnek is használható.
A multifunkcionális serpenyő a grillsütő magasabbrendű változataként is működik. Ugyanolyan jól elkészülnek az ételek, könnyen használható és ami a legfontosabb, energiahasználat szempontjából nagyon gazdaságos. A legutolsó generációs többrétegű 7ply anyag használatával a hő az edény egész felületén egyenletesen oszlik el, ezáltal kisebb az esélye annak, hogy az étel odaég, az energiahasználat pedig akár 50%-kal is csökken. Mihelyt a készítmény egyik fele megsült, kikapcsolhatja a hőforrást, a másik fele az edényben tárolt hő segítségével elkészül. A grillezett ételek nem száradnak ki, lédúsak és ízletesek maradnak.
A multifunkcionális serpenyőt mini-sütőként is használhatja. Melegítse fel a serpenyőt, addig, amíg a bele cseppentett víz erre arra gurul. Amikor a serpenyő elérte az optimális hőmérsékletet, vegye vissza a hőfokot, helyezze a pároló kiegészítőt a serpenyőbe, majd tegye bele a készítményt. Ne adjon hozzá vizet vagy olajat. Kis tapasztalatra van szükség annak megállapításához, hogy melyik a megfelelő hőfok a legjobb eredmények eléréséhez. Javasoljuk, hogy kezdje előbb egy kisebb hőfokkal, majd szükség esetén növelje azt.
A serpenyő fedője meggátolja a fröccsenést és a zavaró szagok terjedését. Használjon magas hőfokot bíró olajat (mogyoró vagy napraforgó olajat).