Leírás
Kudamono japán zöldségkés, gyártó Miyabi, 9 cm-es speciális pengével, korrózió és ütésálló.
Jellemzői:
- A kés szimmetrikus penge belseje rendkívüli kemény CMV60 acélból készült (tartalmaz Kobaltot, amely hozzájárul a korrózióálló képesség növeléséhez, Molibdént, a fokozott keménységért és Vanádiumot, hogy a penge hosszú ideig éles maradjon), a belső részt pedig 64 réteg rozsdamentes acél borítja, a Damaszk pengékhez hasonló mintázattal;
- CRYODUR ® kriogén technikával, -196°C-on edzett penge amely ugyancsak a fokozott keménységet biztosítja;
- Honbazuke, mindkét oldalon kiélezett penge (minden kést egyenként élez egy japán mester, ezáltal a kés a japán késekre jellemző élezést kap);
- A kés pengéje hagyományos "D-handle" nyélben folytatódik, a tökéletes egyensúlyért és az ergonomikus használatért;
- Duracon szintetikus anyag és rozsdamentes acél kombinációjú klasszikus szilárd nyél, amely könnyen tisztítható.
A Miyabi 600D termékskálába tartozó kések optimális élezéséhez ajánlott az itt található fenőkövek használata.
Bővebb információért a Miyabi ZWILLING JA HENCKELS japán késekről kattintson IDE.