ÉRZÉKELŐ ALAPÚ KÁVÉÖRLŐ TECHNOLÓGIA
A "La Specialista Prestigio" 2 szűrővel van felszerelve különböző mennyiségű kávéporhoz.
Az 1 csészényi szűrő legfeljebb 12 g darált kávét tartalmaz, és egyetlen eszpresszó vagy kávé elkészítésére alkalmas.
A 2 csészényi szűrő akár 20 g darált kávét tartalmazhat, és két csésze kávéhoz, erős ízű dupla kávéhoz vagy enyhén pörkölt kávébabok használatához alkalmas.
Állítsa be a megfelelő kávéadagot az adagolóválasztó fokozatos elforgatásával, a minimális mennyiségtől kezdve, amíg el nem éri a szűrő belsejében jelzett jelet. Mindkét szűrő egyfalú, akárcsak a professzionális baristák által használt kávézókban. Ha Ön kávérajongó, ez az előnyben részesített lehetőség, mert lehetővé teszik az extrakció nagyobb ellenőrzését, és az eredmény egy teljes ital, amely a szemes kávé minden ízét megragadja.
AKTÍV HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁSI TECHNOLÓGIA
Az "Active Temperature Control" technológia a teljes kávéfőzési folyamat során fenntartja a víz hőmérsékletét, hogy garantálja az optimális extrakciót és az ideális eredményt a csészében.
Minden kávétípusnak meghatározott hőmérsékletre van szüksége a legjobb ízek kivonásához. A " La Specialista Prestigio" által elérhető 3 hőmérséklet lehetővé teszi az infúzióhoz használt víz ideális hőmérsékletének kiválasztását a választott kávészemek függvényében. A kiválasztott hőmérséklet stabil marad az elkészítési folyamat során az optimális kávékivonás érdekében.
A 3 hőmérséklet-beállítás megfelel a 92° / 94° / 96°C intervallumoknak. Ezek a Thermoblock belsejében lévő víz hőmérsékletei, és különböznek a csészében lévő ital hőmérsékletétől vagy attól a hőmérséklettől, amelyet akkor mérnek, amikor az ital a szűrőtartóból folyik.
SMART TAMPING STATION
A kávé adagjának megfelelő tömörítése elengedhetetlen az optimális kávékivonat eléréséhez.
A "Smart Tamping" rendszer biztosítja ennek a folyamatnak a végrehajtását egyenletesen és egyszerűen; csak nyomja meg a kart, és az eszpresszógép megfelelő nyomást gyakorol a kávéporra. A maximális nyomás 15-20 kg, a használt szűrőtől függően.
DINAMIKUS ELŐFÚZIÓ
Az előinfúzió dinamikus, mivel ennek az eljárásnak az időtartama a kávéadag sűrűségéhez igazodik, hogy a teljes felület nedves és egyenletes legyen. Ez minden alkalommal hozzájárul a tökéletes extrakció eléréséhez.