Leírás
Emile Henry kézműves kenyéredény, 34 x 22 x 15 cm, 2 liter űrtartalommal, HR® kerámiából.
Mivel az öröm az egyszerű dolgokból fakad , a saját kenyér gyúrása és sütése, nagyon kielégítő folyamat, főleg, ha az eredmény egy jól megsütött, arany kérgű kézműves kenyér, amelynek múltkori íze hiteles és hívogató!
A klasszikus kenyérhez használhat fehér lisztet, vagy kombinálhat többféle lisztet (tönköly, rozs, gesztenye), hogy hiteles kenyeret készítsen, és megtapasztalhassa a különböző textúrákat és ízeket.
A kézműves kenyértál hozzájárul a tökéletes körülmények megteremtéséhez, hasonlóan a kenyér sütéséhez a hagyományos kemencében. A tál alján lévő keresztezett vonalak megakadályozzák a tészta beragadását, a két oldalsó nyílás pedig megkönnyíti a tál kezelését.
A kupola típusú fedél lehetővé teszi az egyenletes sütést és megfelelő páratartalmat biztosít, ami hozzájárul az aranyhéjú, puha és kenyér előállításához, szellős belsővel. A fedél kompakt kialakítású, mert megfordíthatja és tárolhatja a tálban.
Az Emile Henry laboratóriumokban kifejlesztett HR® kerámiák ellenállnak -20 ° C és + 270 ° C közötti hőmérsékletnek, és egyenletesen osztják el a hőt az edény teljes felületén. Az edény elkészítéséhez használt zománc megvédi a karcolásoktól és a szilánkoktól, lehetővé téve a mosogatógépben történő tisztítását.
Belső méretek: 34 x 22 x 15 cm;
Külső méretek: 31 x 19,5 x 14 cm;
Teljes befogadóképesség, űrtartalom: 5 L;
Használható kapacitás: 2 L;
Súly: 2,7 kg.